Skyd mig ude bagved !

Jeg krydser finger for at lægen vil udskrive noget kvalme “medicin” til mig imorgen  ! Jeg er hårdt ramt, indtil videre har jeg overlevet på nogle piller jeg havde liggende fra sidst men uden dem er jeg meget meget ringe ! De piller hjælper så jeg for det meste ikke kaster op men uden dem så kaster jeg op ! Lige i dag er jeg total depri over jeg for fanden ikke bare kan prøve at nyde en graviditet ! Det spinkle håb jeg klynger mig til nu er at det skide kvalme forsvinder omkring uge 12 som er om gode 14 dage ! !!!! Jeg må se hvad lægen siger imorgen for jeg kan jo godt se at jeg ikke kan passe et job som det er lige nu ! Jeg er top depri ! Jeg ligger det meste af tiden i sengen og føler mig fraværende og som en levende død, når vi er på besøg eller selv har gæster ! Heldigvis forstår folk godt jeg ikke er helt mig selv og så skal jeg bare være god til at acceptere at jeg i tiden ikke magter sociale arrangementer og en helt masse ! Nu skal vi lige holde fødselsdag for Nick og derefter har vi ingen planer fremad ! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tunø Feriebilleder !