Vandpytte leg

Hygge med venner

Vi har haft en skøn eftermiddag/aften i selskab med skønne mennesker ! Vi lavede først lidt forskellige aktiviteter i hallen og efterfølgende spiste vi lækker med og spillede tegn og gæt, hvor Kenneth blandt andet tegnede Helliggården ? ? ? ? Hvad pokker det så er  🙂 jeg havde en rigtig dejlig dag dvs. Formiddag og indtil omkring kl 13 var jeg rigtig dårlig og lagde bare i sengen men efterfølgende havde en en eftermiddag/aften hvor kvalmen ikke var overvældende men bare jævn og til at overleve så fedt især på en dag hvor msn gerne vil være med ! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vandpytte leg