Nyt badeværelse !

Frokost date med 2 skønne drenge !

Med kun omkring 14 dage tilbage før vores baby kommer ved planlagt kejsersnit skal tiden med mine 2 mænd bruges fornuftig og på hygge !

I dag hyggede vi nede i byen, først var vi i legetøjskæden hvor Lukan bare kan få rigtig lang tid til at gå med at se på de mange legesager, han fik selvfølgelig også lidt nyt. Vi spiste frokost på Hotel Ringkøbing, det var rigtig hyggeligt og der var plads til Lukan kunne tåge rundt da han ikke længere gad lege med de farver og puslespil som tjeneren havde lagt til ham ! Maden var jeg ikke så imponeret af og eftersom man alligevel betaler min. 500kr for en frokost så skal det sku også være lækkert, normalt ville vi have spist på Italia hvor pris og kvalitet går fint hånd i hånd men da de først åbner til middag ville tiden rende lidt for hurtig i forhold til Lukans middagssøvn ! Nå men det er rigtig hyggeligt på hotellet og hygge var jo også det vi skulle.

image

 

image

 

image

 

image

 

imageB

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt badeværelse !