Aftentræning.

Magnetic Mascara

Magnetic Mascara er min nyeste køb og det er en mascara  samt en builder. Hele idéen med Magnetic Lash er at man bruger begge produkter for at få effekten, så selvom mascara’en ikke er noget særligt som sådan så er det altså kombinationen som gør forskellen.

Den såkaldte Lash Builder er en “fiber mascara”. På applikatoren sidder en masse små sorte fibre, som sætter sig fast på vipperne når den påføres den våde mascara. Fibrene sætter sig meget let på vipperne og det kræver meget få strøg. Altså det er en ny måde at lave “vippe extensions” på og jeg er meget spændt på at modtage sættet pr post en af de nærmeste dage !

image

image

 

2 kommentarer

  • Fru Appel

    Jeg har den. Du kan godt glæde dig, den giver de smukkeste dådyrøjne og er virkelig nem at bruge, selv for sådan en som mig, der virkelig er udfordret på finmotorikken.

    Fruappel.bloggersdelight.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Maria

      Uhhhh det lyder godt, jeg er meget spændt på om det virkelig virker men kan høre der er håb for netop dette produkt ikke plot er spild af penge ! Tak for din kommentar, nu glæder jeg mig mega meget til at afprøve !

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aftentræning.