Lillefars nye tus !

Håber ikke der er nogen i min familie der er så klamme !

Sjældent laver jeg seriøse oplæg men lige netop i dag vil jeg alligevel lave et opråb !

Organdonation !

Hvad sker der for folk der er så egoistiske i deres tankegang, at de ikke vil være organdonor ???

Selvfølgelig skal man være organdonorer, det er så forkert alt andet.
Jeg forstå simpelthen ikke at folk ikke vil redde andres liv hvis det er muligt, det kunne være dit eget barn, der fik brug for et livsvigtigt organ en dag, vil du ikke redde ham/hende ??

I dag er en lille dreng Frederik på 8 år død, det knuser mit hjerte.
Efter Frederik forgæves har stået på venteliste til en ny lever, tabte han i dag kampen, jeg føler så meget med hans stakkels familie.

Hvor må det være frygteligt at se til mens ens elskede bliver mere og mere svag og til sidst dør, så meningsløst at i dette tilfælde et lille barn skal dø fordi flere ikke er villige til at donere deres organer.

Jeg HÅBER virkelig ikke der er noget i min familie eller vennekreds som endnu ikke har taget stilling og fået tilmeldt sig organdonation, hvis der alligevel skulle være en enkelt, så kom da i gang, hvis du selv ønsker at modtage organer eller ønsker dine børn/venner/familie kan modtage, så må du sku også selv tage stilling og få meldt dig til.

Alt andet er for klamt !

Sæt i gang

IMG_7133

Unavngivet

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lillefars nye tus !