Håber ikke der er nogen i min familie der er så klamme !

Lidt nede over verdens ulykker og ondskab

Lige i disse dage rammer det mig hårdt med alt den ondskab der er i verden, i morges sagde jeg faktisk til Nick at jeg hellere måtte holde en pause fra nyhederne, jeg læser blandt andet tv2/BT hver dag for at holde mig opdateret, men alle de grimme overskrifter gør mig ked af det så jeg tænkte på om jeg bare skulle lade være med at følge med i alle de grimme ting der sker i verden, samtidig synes jeg at det er forkert at bare lukke øjerne for alt ondskab og bare leve i sin egen lille verden af lykke og godhed.

Når jeg så nu alligevel læser i dag hvordan Frederik på 8 år i dag er død mens han ventede på en ny lever, hvordan en far kæmpede i vandet mod en alligator som havde hans søn på 2 år i gabet og drengen er stadig ikke fundet, hvordan folk bliver brutalt overfaldet til fodboldkampe og hvad de terrorister gang på gang slår uskyldige mennesker ihjel ja så bliver jeg sku lidt deprimeret, der er så meget ondskab og ulykke til i verden og jeg tror bare det hele rammer mig dybt lige i tiden og gør mig ked af det.
 Jeg vil i dag give mine børn ekstra mange knus og kys, mens jeg priser mig lykkelig for vi har det godt og er sammen i trygge rammer.

2 kommentarer

  • Er i samme dilemma med nyhederne. Man vil jo heller ikke lukke øjnene for virkeligheden, men den gør virkelig ondt lige øjeblikket! Fint indlæg 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Maria

      Ja det er frygteligt, i dag var nyhederne ikke spor bedre ! Øv alt det ulykke og ondskab der sker HELE tiden. tak for din kommentar, så er jeg da ikke den eneste med dette dilemma.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Håber ikke der er nogen i min familie der er så klamme !