Mega seje Frederikke !

Pigmentfejl behandling

Jeg bøvler jo en del med pigmentfejl i ansigtet efter 2 børn og nok for meget solarium i mine unge dage.

Jeg har jo prøvet en del blegecremer ved hudlægen uden gode resultater, det betyder at jeg sommeren igennem ligner noget der er løgn med nærmest en pigmentfejl maske på, jeg har store mørke plamager i panden og ned langs mine kindben og på overlæben, det er så træls og det eneste jeg kan gøre er at være flittig med solcremen og eller skjule det med spraytan og et ordentlig lag makeup.

FullSizeRender

Nu har jeg så været på indkøbe og vil forsøge mig med lidt alternative produkter til behandling af mine pigmentpletter.

Jeg har igennem Urtegården købt 2 forskellige produkter, det ene et der forebygger nye skader i huden og som forhåbentlig mindsker de skader jeg har nu, den kan jeg bruge dagligt da den ikke er så hård mod huden.

1 pig

Anti-pigmentkompleks

Vandopløseligt virkestof til kosmetik. Baseret på en unik kombination af 7 forskellige planterekstrakter, der aktivt reducerer synligheden af aldersbetingede ’leverpletter’ på huden. Komplekset udligner pigmentpletter opstået i huden, eksempelvis ved solbadning, ved at nedsætte aktiviteten af enzymet tyrosinase. Tyrosinase spiller en central rolle i dannelse af melanin i huden og derved i dannelsen af pigmentpletter. Forebygger pigmentforandringer og giver huden et mere ensartet udseende.

Den anden er lidt mere kraftig og den vil jeg bruge som kur !

2

AHA- frugtsyre

Vandopløseligt virkestof til kosmetik baseret på naturidentisk glykolsyre, der bl.a. findes naturligt i sukkerrør og citrusfrugter. Glykolsyre er den mindste AHA- frugtsyre og den trænger nemt ind i huden. AHA-frugtsyre virker eksfolierende og fjerner effektivt døde hudceller fra hudens overflade. Renser hudporerne i dybden og minimerer uregelmæssigheder i huden. Sætter gang i cellefornyelsen og stimulerer hudens produktion af kollagen og elastin, så hudens elasticitet forbedres og rynker modvirkes. Øger hudens egen produktion af fugtbindende stoffer og modvirker udtørring.

Nu bliver det spændende at se om det virker !

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mega seje Frederikke !