1 uge som ikke ryger !

Motion i arbejdstiden !

Jeg har vidst nævnt det 100 gange, men nu siger jeg det lige igen, jeg arbejder seriøst på verdens bedste arbejdsplads.

Vi har og får så vildt mange goder, blandt andet rejser, koncerter, merchandise, ekstra uddannelse, gratis massageordning osv. osv. men der er endnu en ting vi kan tilføje vores liste over goder nemlig motion i arbejdstiden.

Vores chef vil gerne have vi får os rørt lidt mere da vi har meget stillesiddende arbejde foran computer, så nu har jeg lagt fast ind i min kalender at mig og en kollega går en tur på 5-10 minutter hver formiddag og nogle af mine andre kollegaer vil også gå en tur om eftermiddagen men jeg holder ved den ene tur om formiddagen og jeg vil så være bedre til at hæve mit bord og stå lidt op i løbet af dagen.

Onsdag vil jeg løbe en kort tur på måske 2-3 km inden middag, selvfølgelig ikke så langt at jeg kommer til at mega svede da jeg jo skal ind og arbejde efterfølgende men bare lige en kort løvetur hvor jeg får pulsen op, lige nu er jeg top motiveret da jeg også tænker det frigiver lidt energi med de korte pauser i løbet af dagen, hvor man kommer ud og både får lidt luft men også motion, det er da skide fedt.

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 uge som ikke ryger !