For pokker lille Lukan !

Opdatering på MR scanning af håndleddet !

De ringede i dag fra sygehuset ang. mit dumme håndled.

De kunne se (som de også så på røngen) at de 2 store knogler i håndleddet i mit tilfælde er vokset sammen men det skulle ikke give problemer eller smerter og det er der mange mennesker, der går rundt med uden at vide det ! Hun kunne også se en cyste i knoglen og det var derfor jeg har ventet så længe på svar, de havde nemlig haft oppe på konference om det kunne være den, der giver mig smerter men det var de blevet enige om, det heller ikke kan være da den cyste er inde i knoglen !

Hun kunne godt se at slimhinderne omkring de små ledbånd var irriteret/hævet og der var noget væske omkring ledbåndene men lige hvad det kommer af, det kan de ikke sige, så bedste bud er at det er overbelastning !

Da jeg blev scannet havde jeg jo ikke ondt men alligevel kunne de se irritation, hævet slimhinder og væske i håndleddet og det er nok det jeg mærker i dagligdagen som lidt irriterende men ikke noget voldsomt smertefuldt  men når det så gør mega ondt så er det fordi slimhinderne omkring de små ledbåndene hæver meget op og bedste bud er at det slet pga overbelastning, de kunne tilbyde en blokade men ja lad os nu se om det ikke går væk efterhånden som jeg ikke skal bære mine drenge så meget mere og at jeg begynder at tænke over at skåne mine håndled lidt !

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For pokker lille Lukan !