OFF we go !

En meget lang tur !

Vi tog afsted i god til til lufthavnen men da vi skulle tjekke ind fik vi besked om at de ikke vidste noget om det fly vi skulle have fløjet med kl 15, de vidste at der kom et fly fra KBH 19.40  som de havde havde flyttet nogle folk over på men desværre var vi ikke blevet flyttet sååå vi stod kl 13, fik besked om vi skulle vente til kl 16 på at få mere afvide, hold nu op det var øv at vente så lang tid i forhallen da vi så kom op til skranken igen kl 16 fik vi besked om vi skulle vente på at høre mere kl 17 men at vi nok tidligst kom afsted 22.30 ! Vi fik dog lov at tjekke ind så vi komme af med bagage og kunne komme op og shoppe lidt og drengene kunne lege i legeområdet men 5 1/2 time er lang tid at vente når vi forinden havde venter 4 timer i forhallen ! Vi fik dog både betalt vådt og tørt både til frokost og aften og personalet var rigtige søde, vi tog det meget afslappet og det smittede af på drengene så på trods at den alt for lange ventetid så gik det rigtig fint og vi fik det bedste ud af situationen ! Det der er mest ærgerligt er dog alt den tid vi mistede på en i forvejen kort ferie til Færøerne, vi kom frem til Marjun og Kayo omkring kl 01.30 og nøjjjj det var skønt at komme frem til de skønne, glade mennesker og deres top hyggelige hus der bare oser af jul og god, afslappende stemning ! Vi har i dag været på tur til vandet og ellers bare slappet af ovenpå en hård dag igår.

Vi er gået helt ned i gear og hygger os bare mere end vi har gjort i meget længe! Det er så skønt og I må vente med billeder fra vores tur og opdateringer for vi kobler af og nyder det skønne selskab.

img_9931 img_9932 img_9933

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OFF we go !