Sommerferie 2017

Hjemmearbejde

Jeg slog min nakke til håndbold i søndags og skal lige for en sikkerhedsskyld have tjekket at det bare er en forstuning af nakken ! Det er faktisk kun blevet værre for hver dag så det skal nok lige tjekkes selvom det er bøvlet !

Jeg arbejder derfor hjemmefra imorgen, der er fordele og ulemper, fordelene er at jeg jo spare kørsel så jeg kan komme igang kl 07 i stedet for kl 08 dvs jeg kan hente børn tidligt og endnu mere tidligt fordi jeg også spare kørsel hjemad ! Ulemperne er at jeg synes det er nemmere at være på kontoret hvor jeg kan printe osv. en anden ting er at når man først er vant til at arbejde på 2 skærme så er det nærmest umuligt at arbejde på en skærm, heldigvis har Nick en ekstra skærm som han har lovet at sætte til inden han tager til floorball det leder mig til den trejde ulempe, den får altid lidt ekstra gas når jeg skal arbejde hjemme fordi jeg i hvertfald ikke vil arbejde for lidt når mit arbejde viser mig den tillid at jeg kan sidde hjemme dvs jeg allerede har startet op og besvarede mails med det samme aftensmaden kom af bordet og forventer at nå en del i aften når ungerne er puttet og det ville jeg bestemt ikke have gjort hvis jeg vidste jeg skulle på kontoret imorgen, ja det er jo helt op til mig selv, I know ! Nå men Nick sidder også foran computeren, Lukan sover på sofaen og Mikas cykler lidt rundt ! Nu skal vi lige hygge lidt inden puttetid og så vil jeg arbejde lidt efterfølgende og håbe på jeg så med god samvittighed kan få hold på det i ordentlig tid imorgen !

img_1267

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerferie 2017