Skide nakke !

Mikas og mor !

Mikas lignede skipper Skræk da han stod op i dag, de ene øje helt lukket i betændelse og hævet, vi drypper løs med øjendråber og håber snart det går væk igen, heldigvis virker han ikke generet af det !

Med hensyn til mig er det ikke for godt, stod ellers op imorges og synes det gik lidt bedre men der gik ikke andet end en lille time så begyndte det at stramme i nakken, jeg blev så længe jeg kunne på job og allerede omkring 10.30 kørte jeg hjem og hold nu op hvor var jeg bare total færdig da jeg kom hjem, min nakke mega brokkede sig over at holde mit hovede og jeg skulle bare ned og ligge, jeg gik ud som et lys og vågnede først 2 timer senere ved at hundene gøede, jeg var helt færdig og har INTET lavet udover at ligge på sofaen, dvs efter aftensmad (som Nick også lavede) tog jeg lige et bad med drengene og så direkte i seng igen, så her ligger jeg og glor på face og BT indtil jeg snart vil sove, Nick står pt for ALT herhjemme og jeg kan slet ikke vente på jeg snart kan være lidt for familien igen  !

På søndag skal jeg igennem min sundhedsforsikring lige i en MR scanner på privat hospitalet i Herning så får jeg hurtig klarhed over om der er sket noget mere behandlingskrævende eller det handler om jeg giver nakken ro og hvile en periode !

Jeg må dog sige at selvom jeg kun synes det går for langsomt med at få smerterne væk så kan jeg glæde mig over at pillerne lægen har ordineret i 10 dage hjælper på hovedpinen når jeg ikke lige laver så meget såååå det er da fremskridt !

img_1369 img_1370

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skide nakke !