Loppemarked !

Nakken !

Jeg var til fys i fredags og hun var ikke i tvivl om at jeg har knoldpine og ondt, mine muskler omkring nakken, skulderen er mega spændte og jeg er så MEGA træt at min knoldpine samt nakkesmerter, igår aftes havde jeg mega ondt og orkede ingenting og i dag står den stadig bare på ondt i nakken men værst er den hovedpine der bare konstant driller mig, vi skulle ellers lave en masse hjemme i dag, vi er nemlig begyndt at lave baggang men i stedet for at hjælpe Nicolai ligger jeg bare på sofaen med max knoldpine på trods af jeg har spist hovedpinepiller, jeg er skide nervøs for om det skal drille i lang tid eller nogle behandlinger kan afhjælpe det !

Jeg hader at blive begrænset  og krydser bare finger for det snart bliver bedre for indtil videre er det bare blevet værre og værre, det har rigtig sat sig og det skal vi bare have løsnet op for ! Sikke noget møg ! Dagens sure opstød!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Loppemarked !