Veninder !

Vi har 10 års dag !

I dag har vi været kærester i 10 år, hold nu op det er vildt, det har ikke altid været en dans på roser men jeg kan ærligt sige jeg ville ikke bytte det væk for noget ! Nicolai du er bare den bedste mand man kunne ønske sig og det er ikke noget jeg bare siger, du er ALT det jeg har drømt om, ahhhh det kunne være fedt hvis du kunne huske lidt bedre men det er i småtings afdelingen ! Du er en flittig, ærlig, jordnær kæreste og en fantastisk rumlig person.

Som far er du bare perfekt, du er kærlig, fantasifuld, lyttende og så er du mega godt til at lege med vores børn. Du lader dig ikke begrænse af jeg nogle gange synes du og drengene bliver lidt for overgearet eller vilde, du er tilstede i legen og hopper gerne med på bølgen uanset om I synger sange, slogs eller leger med biler, du er simpelthen bare skide god og jeg kommer aldrig til at ønske mig andet end det jeg har nu, græsset er helt klart mest grønt her hvor jeg er ! Jeg elsker dig min skat og tak for du har holdt mig ud i 10 år!

billedet er 10 år gammelt selvom vi ligner os selv ! Ha ha ha

img_1087

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Veninder !