Adventuregolf !

Mikas skoldkopper !

Så kom skoldkopperne til Mikas, vi passede Nanna med skoldkopper for lidt tid siden så tænkte at det nok skulle komme, det er selvfølgelig bedst og få overstået men lidt et uheldigt tidspunkt, farmor som ellers er sød til at hjælpe med pasning er i USA så vi skal selv blive hjemme med ham ! Nick kan heldigvis blive hjemme imorgen så må jeg arbejde hjemme tirsdag med mindre de er hurtig væk, de første kom i går og i dag er der så lidt flere, han er ikke så mærket af det men er lidt varm i dag ! Vi krydser finger for det er hurtigt overstået uden for meget kløen.

img_1407

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Adventuregolf !