Hjemme i DK

Hvor heldig har man lige lov at være !

Under vores ferie har vi ved flere lejligheder haft brug for hjælp i huset hjemme, diverse ting som skulle ordnes såsom at slå græs imellem feriegæsterne som besøgte huset men også løse akut opgaver og hvor heldig har man lige lov at være at have sin egen handymand i form af min far som bare har trådt til på trods af han bøvler lidt med kroppen, vi har været meget lede ved at spørge især fordi han ALDRIG har sagt nej til at hjælpe, så vi er jo helt bange for han ikke siger fra hvis kroppen gør for ondt eller hvis han blot ikke lige gider en af de dumme ting vi spørg om hjælp til !

Han hjælper alle mulige folk med alt muligt, henter kartofler til ældre mennesker ham kender, køber ind til folk i Tyskland, køre gerne venner til aftaler på sygehus osv osv osv min far må gå som titlen som ‘Mest hjælpsomme mand i DK’ og han har fuld opbakning hjemmefra “bedstemor” som også altid vil hjælpe os hvis vi har brug for det !

Desværre med sådan en handymand er at han aldrig selv spørge om hjælp, han klare alting selv dvs vi kan aldrig hjælpe dem så meget som de hjælper os, vi er LANGT bagud på den konto ! Nå men i hvert fald har det været nemt at holde ferie i udlandet når man har en far som løser alle de problemer der kom vores vej under ferien !

Nu skal det jo ikke lyde som om at resten af vores familier ikke hjælper med ting, for det gør de bestemt og vil også gerne men jeg måtte sku lige fortælle hvor heldig vi er med min far igen har hjulpet os med noget akut i huset og vi sad 1700 km væk.

Tak for jer bedstefar og bedstemor !

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemme i DK