Sommerfest i børnehaven !

Fredag hygger vi !

Eftermiddagen stod på svømmehal og nøj hvor vi bare havde det sjovt ! Aftenen står på popcorn og film ! Bemærk lige min flotte kulør  (Ingen makeup) Imorgen skal drengene passes af mormor mens Nicolai og jeg skal til KBH med venner, vi skal til koncert og hold nu fast . . . Vi overnatter dvs jeg skal undvære mine drenge i over et døgn måske hele 28 timer, puha det bliver det længste vi har været fra hinanden så det bliver hårdt for mig, drengene er jo nok ligeglade de skal jo hygge med mormor og morfar !

img_4176

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerfest i børnehaven !