På vej i djurs !

Uhhh jeg prøver noget nyt.

Jeg plejer at holde mig til 2 slags spray Tan, den ene en spray fra St Moriz og den anden en mousse fra Mascha Vang men i aftes fik jeg sku lyst til at prøve noget nyt, så jeg har bestilte en spraytan fra Mascha Vang (beskrivelse herunder er fra Matas hjemmeside) For resten er der lige nu 10 kr i rabat på hendes selvbruner serie.

MASCHAVANG SELVBRUNER SPRAY – TIL ANSIGT & KROP
Selvbruner sprayen er parfumefri og uden den gennemtrængende selvbruner lugt. Giver dig en flot naturlig sommerglød efter 3 timer, ved hjælp af et naturligt sukkerstof (DHA). Fugtgivende i 48 timer.
Mascha Vang er uddannet kosmetolog og tidligere ambassadør for bl.a. Kræftens Bekæmpelsens kampagne ”sluk solariet” og kåret som Nordic blogger of the Year 2016, har introduceret denne lækre selvbruner-serie, der giver en naturlig sommerglød efter ca. 3 timer og indeholder hverken parfume, parabener eller hormonforstyrrende stoffer. Serien er hudallergi-certificeret (Allergy Certified) & Svanemærket.

Grunden til jeg netop vil prøve Mascha Vangs spray tan er fordi jeg kender, bruger og er glad for den tan mousse hun har lavet i samme serie og den anden grund til jeg vil prøve netop denne spray tan, er fordi den er hurtigvirkende, dvs. 3 timer efter jeg har sprayet den på, så er jeg bare lækker brun.

Du kan købe sprayen her for 129kr og inkl. fragt for 164 kr.

(Du giver 35kr i fragt, men så slipper du til gengæld for selv at bruge tid på at hente for den kommer lige til døren, det er sku da nemt)

img_4072 img_4063

img_4066 img_4067

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På vej i djurs !