Kineseren !

Et lille klynk !

Åhhhh hvor jeg bare er ved at være pisse mega træt af min nakke, det er ca 6 mdr siden jeg slog den i en håndboldkamp og jeg har ondt i den hver eneste dag, den er konstant spændt på nogle tidspunkter mere end andre og når den er værst så får jeg den vilde knoldpine som piller ikke hjælper på, det eneste der hjælper er ned og ligge, det er klart værst når jeg sidder stille på arbejde så jeg skal helst sørge for at komme op at gå mange gange igennem en arbejdsdag ellers er jeg total smadret når jeg endelig får fri.

I går var jeg ved fys igen, det er jeg hver anden tirsdag eftermiddag, det har jeg gået til siden skaden sideløbende med kiropraktor også hver anden uge (plus massage jeg får igennem en ordning på arbejde)?og jeg må sku indrømme jeg fældede en tåre i går da fyssen sagde hun ikke helt vidste hvad vi skulle prøve nu, hun kunne jo sagtens mærke at den er fuldstændig spændt hver gang og at det faktisk ikke bliver bedre, måske det endda bliver lidt værre fordi  jeg jo også får ondt andre steder pga den mega spændte nakke, nå men jeg blev sku lidt ked af det for hun må sku ikke opgive håbet om det bliver bedre, det skal sku blive bedre !

DET ER MEGA TRÆLS at en lille håndboldkamp kan være så ødelæggende !

I dag talte jeg med lægen i telefonen og skal nu have endnu stærkere ibumetin som når man tager dem over flere dage også skulle virke muskelafslappende men så skal jeg bare til at fylde kroppen med piller hver dag, jeg tænker på hvad jeg kan få af hjælp til behandlinger når jeg ikke kan få flere behandlinger igennem sundhedsforsikring eller alm forsikring, kan det blive enden på det ? at jeg skal spise piller konstant for at fungere i hverdagen?

Det skal sku blive bedre for jeg kan slet ikke se mig ud af det, hvis det her er noget som skal fortsætte !

Det var lige dagens sure opstød, i længe har jeg holdt det for mig selv og Nicolai at det er så pisse træls egentlig fordi jeg var træt af at høre mig selv pive over det, men i dag skulle det sku lige luftes, så er jeg nok på hesten igen imorgen !

img_4310

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kineseren !