Weekend weekend

Rørt til tåre !

Jeg har mange fantastiske veninder i mit liv og en af dem er Louise, vi har kendt hinanden i mange mange år men har først fået kontakt igen efter vores børn (Simone og Lukan) er begyndte i børnehave sammen og Louise er den mest fantastiske og mindst egoistiske person jeg kender, hun lytter til mig gang på gang og jeg kan dele mine mørkeste tanker med hende, hun er bare så skøn, betænksom og jeg ville ønske jeg kunne være en sådan veninde, skammer mig faktisk over det altid skal handle om mig og mine problemer !

I dag blev jeg rørt til tåre fordi Louise havde sendt den smukkeste buket blomster med teksten “bare fordi” jeg følte virkelig hun havde læst mine inderste tanker og jeg blev dybt rørt fordi hun havde tænkt på mig også i forbindelse med kontrol på sygehuset igår, bare det hun havde husket det og spurgte til det, selvom om hun selv har et travlt familieliv, det er fanme at være en god veninde !

Tak for Louise, jeg ville ønske jeg var en halv så god og betænksom veninde som hun er for mig ! Mine tåre i dag er glædestårer !

img_4598 img_4599 img_4603

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend weekend