“Nyt” hår !

Hjemmearbejde !

Nu er jeg bare top klar til at arbejde hjemmefra ! I weekenden får Nicolai et bord gjort klar ovenpå så jeg ikke skal fylde hele spisebordet !

Jeg har fået mega travlt og det er så fedt, jeg kan næsten ikke huske hvornår jeg sidst har været sådan rigtig bagud med mine opgaver men det er jeg nu og det er skønt, ikke skønt fordi jeg er bagud men fordi jeg ved bare hvad jeg skal gå i gang med hver dag og dagene flyver afsted.

Jeg må jo arbejde hjemmefra som jeg vil og skal det også fast hver mandag når min barsel slutter og nu er jeg bare total udstyret og klar !

Jeg har i dag brugt det meste af eftermiddagen og aftenen på arbejde, jeg er ret meget bagud især fordi jeg har været på byggepladsen i dag og derfor ikke fået løst de ting i min indbakke og så er der også bare kommet mere til i dag så jeg nyder at få lov at knokle lidt og nyder jeg kan gøre det hvor og når det kan passe mig !

Det overarbejde jeg eksempelvis så har haft i dag jamen det kan jeg jo bruge en anden dag dvs en dag jeg arbejder hjemmefra kan jeg så hente børn tidlig, det er fedt med muligheden for at arbejde hjemme også fordi jeg jo kan “møde næsten en time før ca 07.15 fordi jeg ikke skal sidde 45 min i en bil og jeg kan så derfor også holde før og hente børn eller stadig arbejde til kl 15 og hente børn kl 15.15 som er en halv time før en de normalt bliver hentet!

Det er da bare fedt af så mange grunde, Lukan vil rigtig gerne have legekammerater med hjem men det lader sig sjældent gøre fordi vi henter så sent hver dag men bare at kunne hente kl 15 en dag vil jo betyde han godt kan få en ven hjem og lege et par timer, såå det er altså mega fedt !

1c04187e-35f0-4561-aa56-fee0aa818c1d

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

“Nyt” hår !