Iglo

Ønskeliste til Matas

Genindlæg

Det er ikke nogen hemmelighed at jeg handler en del ved Matas og derfor har jeg også en del ting som jeg enten bruger i forvejen eller som jeg ønsker mig at prøve af.

Min ønskeliste til Matas er derfor følgende:

Selvfølgelig selvbruner som jeg ikke kan leve uden, den ene fra Mascha Vang og den anden var St. Mortiz.

St. Moriz – Denne giver en rigtig flot mørk glød og det er denne jeg bruger når jeg skal i byen eller bare lige se lidt ekstra lækkerbrun ud.

product_v1_x1

 

Mascha Vang – Denne selvbruner er min hverdags farvorit, den bliver jeg ikke mega brun af, men den er så nem at spray på og giver en rigtig flot samt meget jævn farve som passer fint til en hverdag.

product_v1_x1

 

Lancôme Trésor La Nuit Edp – En ny duft ville da også være skønt.

product_v1_x1

MAC Lipstick Creme Cup – Jeg er faktisk ret dårlig til at bruge læbestift men jeg synes det er så flot når andre gør det, så hvis nu jeg fik en mega flot GOD læbestift som holder længere end til det første glad vand så kunne det være jeg også kunne komme med på bølgen.

product_v1_x1

 

Nå men det var de første ting til min liste, prøv selv at gå ind og se alle de lækre produkter de har, der er blandet andet en fane som hedder gaveideer og har kan man vælge om man leder efter en gave til ham eller hende og en prisklasse, det er faktisk smart hvis man selv er løber tør for ideer.

God fornøjelse.

 

Indeholder affiliate links

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Iglo