Lang men god dag !

De evige jagtmarker !

Vi er fuldstændig færdig ! Imorgen skal vi sende vores dejlige gamle labrador til de evige jagtmarker ! Der har været ting det sidste stykke tidsom gjorde vi måtte til dyrlægen og i dag fik vi svar på blodprøven og hendes levertal var så høje de går over den skala de måler på, over 500% højere end normalt ! Hun har efter alt sandsynlighed kræft i leveren og skal derfor aflives imorgen mens hun stadig ikke er vild dårlig ! Hun har været en kærlig familiehund i 9 år og derfor skylder vi hende også en smertefri og god afgang fra livet! Vi er ret knust og selvom jeg troede det ville være Lukan som var mest knust så var det faktisk Mikas som tog nyheden værst og bare græd og sagde han ikke ville have Signe skal i hundehimmelen !

For 10 minutter siden ringede dyrlægen lige igen og gav os en bitte smule håb eller i hvert fald noget som kan give os 100 % vished om hendes tilstand ! Lige meget hvad så er det alvorligt men vi kunne lige scanne hende og sikre os hun ikke har underlivsbetændelse, for det kan hun opereres for og det kan samtidig give det kæmpe udslag på hendes levertal ! Håbet er meget spinkelt og ikke sandsynligt  men imorgen får vi vished !

bb19b50b-f192-4101-b7ac-a73e22b19638 1fef7192-6c5c-4355-a1c6-ad011d4c9f96

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lang men god dag !