Bare en vild god dag !

Huslægens ventetid

Jeg er vildt overrasket over hvor lang ventetid der er ved hudlægen. Vi skulle have bestilt tid til den årlige kontrol i december for så ville det passe med at han ville få en tid i marts da de på det tidspunkt havde 4 mdr’ s ventetid, nå men vi fik først bestilt tid i dag grundet bøvl med henvisning, dårlig telefontiden og bare sløseri var vores side eftersom det ike var lykkes at få tid de første par gange vi ringede fordi der ikke stod det rigtige på henvisningen nå lang historie kort ! De har nu 8 mdr s ventetid ! Så vi har fået en tid i slutningen af januar 2019 ! Det er vildt !

Vi skal selvfølgelig tage til egen læge hvis der er ændringer at se i mellemtiden problemet er bare jeg aner ikke hvordan de modersmærker må se ud og hvad vi skal holde øje med så jeg kan ikke lide der nu er så lang ventetid !

Vi holder selvfølgelig øje men føler os ikke klædt godt nok på ! Det er heldigvis utroligt sjældent at modermærker på børn udvikler sig til kræft så selvfølgelig gør de heller ikke det i Mikas tilfælde !men derfor er det nu stadig rart st få tjekket i ny og næ.

a1fcdb50-4e4f-426d-af04-4741c5d23ad9

96325839-3068-411d-a30d-f243c3515f4a

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bare en vild god dag !