Airbnb

Lukan første skoledag !

Lukans første skoledag og det gik så fint ! Lukan skulle sidde ved siden af Bastian så helt perfekt !

Det er en stor dag og nok især for forældrene, det betyder jo at man skal slippe lidt mere og acceptere at de er i gang med at blive formet til selvstændige børn som selv skal pakke/bære deres taske, selv tage sko/jakke på osv osv.

Vi som forældre må forvente lidt mere af vores børn og det “værste” er jo at de kan så meget mere end man lige tror og ofte hjælpe vi dem udelukkende fordi vi ikke synes vi har tid eller tålmodighed til at se lynlåsen blive lynet skæv igen eller man bare ikke orker at vente på, barnet får de sko på, som vi har bedt om 10 gange.

Vi herhjemme skal klart blive bedre til at lade vores børn selv klare sig med tøj osv indtil de beder om vores hjælp men om tålmodigheden rækker på en travl dag, det må tiden vise !

Vi startede dagen med morgenmad hos bageren herefter afleverede vi Mikas i børnehaven  og så afsted i skole, skøn og stor dag  !

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Airbnb