Status

Her i mørket !

Mikas vågnede og kom ind i stuen til mig ! Jeg nyder nu de stille stunder og de mørke timer hvor der er ro !

Der sker så meget hver dag, alt muligt jeg skal, i dag tandlæge (knækkede en tand lige inden jul) og efterfølgende ergoterapeut, så skal jeg imorgen til fysioterapeut og så psykolog på torsdag ! Ofte har jeg kun en aftale hver dag udover det skemalagte hjemmetræning, fordi jeg bliver så hurtig træt !

Når vi er til noget så er jeg alt for dårlig til at tage hjem eller hvile når jeg er træt, fordi jeg også nyder endelig at være ude !

I sidste uge var jeg ved læge og få lavet sådan nogle papir/sygemelding til kommunen og jeg skal forvente i hvert fald sygemeldt 3 mdr endnu og så skal vi lave en ny vurdering der ! Det samme sagde ergoterapeut i dag, både hende og lægen luftede også jeg måske aldrig kommer til at udføre det samme arbejde igen fordi jeg måske ikke kan, det kan ikke forklares med ord hvor meget i vildrede jeg er over jeg ikke kender tidshorisonten og om jeg nogensinde kan det samme igen.

Jeg skal hveranden dag lave sådan noget hjernetræning på en iPad og det er så mega svært for mig de opgaver som omhandler koncentration og korttids hukommelse ! Jeg har fået styr på hovedregning som også har været rigtig svært for mig i starten men det andet er forsat noget lort.

Det er så svært for mig at acceptere situation og mine begrænsninger !

Lige nu prøver jeg blot at tænke at jeg snart bliver frisk igen og at jeg nok skal kunne det samme som tidligere inkl arbejde. Jeg håber psykologen kan hjælpe med de negative tanker jeg har og måske hjælpe mig at acceptere situationen.

Vi skal i sommerhus de næste 2 weekender og i hvert fald en gang i næste mdr, jeg higer efter at komme hjemmefra og bare væk ! Det mega glæder jeg mig til.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status