Shopping

Sikke en dag !

1 dag ved psykolog, vi har meget at tale om !

Vi skulle egentlig i sommerhus imorgen men så skrev manden at vi gerne måtte tage derud i dag, vi kørte bare ud og tog en dukkert i poolen og så hjem igen ! Sommerhuset ligger kun 10 min fra vores hus men jeg trænger til at komme væk !

En anden vild ting er at vores hus måske er solgt og vi måske har købt et andet ! Det er så mærkeligt det hele men der er et par som har set vores hus 2 gange og som gerne vil bytte med deres som ligger inde i byen så det hus var vi ude at se i tirsdags ! Huset er total renoveret og vi skal ikke lave noget som helst de næste mange år, der er alt hvad der skal være men nøj hvor er det “kedeligt” det er jo total iorden og har slet ikke det charme vores gamle hus har men vi er kommet frem til vi får noget andet ved at bo i byen tæt på skole og drengenes venner sååå vi har sagt ja ! Nu skal der lige laves lidt papirarbejde og hvis alt går efter planen så skal vi flytte d. 1. Marts som er lige rundt om hjørnet!

Det er meget mærkeligt det lige kommer nu oveni det hele men Nicolai siger vi nok skal klare den, jeg er lidt bekymret af flere grunde –

1 min energi er ikke til det og Nicolai kommer til at gøre det meste selv.

2 Jeg elsker vores hus

Det skal nok blive rigtig godt og nemt for os med en mindre byhus men det er lidt svært at rumme.

Nå nu vil jeg glemme det hus halløj lidt og nyde en weekend i sommerhus !

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shopping