Kedeligt

Status

Jeg får ikke skrevet så meget herinde men jeg får ikke lavet så meget generelt, det jeg bruger min sparsomme energi på er ting med familie og venner ! Jeg sover ret meget og det skal jeg også ! Jeg træner ved fysioterapeut og ergoterapeut ! Jeg har sådan en ugeplan hvor det står hvad jeg skal lave hver dag, altså der er skrevet ind hvad jeg skal lave på hvilket tidspunkt af dagen ! Det går bedre og jeg har skåret meget ned på smertestillende men har stadig ondt i bøtten  og problemer med balance, følelse osv osv og er meget træt hele tiden ! Psykist har jeg det svært og skal også igang med noget hjælp til det !

Jeg var i dag ved fysioterapeut og hun er så mega sød, jeg taler meget åben med hende og bliver ofte ret berørt når vi taler om forskellige emner, hun græd også da vi talte i dag så jeg fik da helt dårlig samvittighed men hun er er bare så mega sød, vi både griner og græder sammen !

Imorgen skal jeg til Århus og have lavet en plan for mit knæ, ergo og fys synes ikke jeg skal få lavet korsbånd nu her, de synes hovede ,hukommelse, balance og andre skavanker kommer først  (det heller ikke sikkert knæ lægen tør/vil ligge mig i narkose i den nærmeste fremtid) jeg tænker bare at det er NU jeg er hjemme til det, jeg skal jo arbejde igen engang når mit hovede er klar til det og derfor vil jeg helst have det overstået når jeg alligevel er sygemeldt og ikke kan arbejde ! Jeg føler heller ikke jeg kan få en stærk krop så længe jeg ikke kan træne ordentlig pga dårlig knæ ! Nå vi må se imorgen !

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kedeligt