Terapi !

Nu når jeg alligevel ser træls ud !

Det er 4 år siden jeg sidst eller for første gang fik lavet øjenbryn og det var ikke en fornøjelse og hun lavede dybe ar og det betyder jeg her 4 år efter stadig har farve i huden men det så efterhånden mega træls ud !

Jeg har længe kigget på Susan Vinther i Herning, hun lavet mega flot arbejde og er derfor også altid booket helt ud i ca 1 mdr frem men den anden dag så jeg tilfældigt at hun havde en afbudstid så jeg sprang til !

Vi skal ellers til fødselsdag på lørdag men mit hår ser så træls ud i forvejen fordi det som blev barberet af, har en rigtig træls længde, jeg tænker ikke lidt hævet øjenbryn gør en forskel.

Jeg ville nok helst have hairstrokes som er det der ser mest naturligt ud men pga de ar og det farve for ligger dybt i huden så kunne hun kun lave power brows men jeg er rigtig godt tilfreds ! Lige nu er de meget mørke men farven fortager sig og jeg mangler også endnu en behandling inden de er færdige.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Terapi !