Nyder stilheden !

Træthed !

Der er mange usynlige ting som jeg tumler med efter min hjerneblødning, en af de ting er træthed !

Selvom jeg synes jeg har fået mere energi på det sidste, så bliver jeg dagligt overmandet af en træthed så stærk MEN ofte er skaden sket og jeg er overtræt dvs min hjerne er overtræt og jeg kan derfor ikke sove.

Hvis jeg kommer afsted inden det er helt galt så kan jeg være heldig at falde i søvn og ellers bliver det ofte blot et hvil i fred og ro !

Sikkert er det dog hver eneste aften så er jeg MEGA træt men kan ikke sove når jeg kommer i seng, jeg kan ligge vågen i timevis og falder jeg så i søvn og en af drengene vækker mig, ja så er det svært at falde i søvn igen ! Jeg får sådan et søvn hormon men det virker ikke helt optimalt ! Det håber jeg bliver bedre med tiden !

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyder stilheden !