Hotel legoland og Lego house !

Det der med bloggen

Jeg er i vildrede, kan ikke bestemme mig for om jeg bare skal slette min blog, jeg er jo alt for dårlig til at bruge den efter min hjerneblødning, på den anden side kan det måske hjælpe mig tilbage til mit gl jeg.

Hmmm hvis nu jeg fik brugt den som “lektie” altså noget jeg skal sidde og lave fra min computer, så får jeg øvet en del af de færdigheder som jeg skal bruge når jeg begynder på arbejde igen.

Hmmm jeg giver det lidt tid og ser om jeg får det brugt ellers må jeg finde en måde at lukke bloggen på mens jeg stadig kan gemme alle de mange indlæg om drengenes liv, første dag i børnehave, skole, tog osv osv.

Håber I får lyst til at følge med i vores liv igen her på bloggen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hotel legoland og Lego house !