Give me a break

Det er lidt sjovt !

Nogle af de ting som jeg har sagt og gjort i min morfinrus på sygehuset er altså lidt sjovt ! Det kan min familie bevidne, jeg mente bestemt jeg havde et værelse ekstra på sygehuset hvor mit normale tøj måtte være for jeg vidste da godt jeg ikke var ankommet i sygehus tøj og jeg tilbød pludselig kage til Nicolai mens jeg vågnede kort, familien var søde til bare spille med på mine røver historier og andre gange måtte de fortælle mig at det altså var helt ude i skoven det jeg sagde !

Jeg ved også at Nicolai har ringet op på sygehuset og bedt dem tage min tlf fra mig på et tidspunkt hvor jeg vidst sendte lidt for mærkelige beskeder 🙂

nå men noget som også er lidt sjovt, var en bestemt besked hvor jeg åbenbart synes jeg manglede mælk 🙂 Nicolai tog selvfølgelig mælk med på intensiv afdeling til mig, sygeplejerskerne sagde så til ham at han ikke behøvede at tage sin egen mælk med, for det havde de da deroppe 🙂 🙂 🙂 ha ha ha ! Ej hvor fik jeg ikke udnyttet det nok, altså det med bare at bede ham slæbe alt muligt mærkeligt med for at få et godt grin 🙂

 

 

Jeg var da også sød at spørge om han manglede noget en lørdag morgen 07.42 🙂

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Give me a break