Første gang til fodboldtræning !

Fredag :)

Nicolai er på arbejde. Drengene og jeg flyder i stuen med snoller, weekenden står på hygge og så skal vi søndag se køerne komme på græs !

Jeg er ikke helt frisk på de vilde ting alene med drengene endnu simpelthen fordi det godt kan blive lidt for meget for mig og jeg finder tryghed i at være afsted med andre, når Nick ikke kan. På tirsdag skal vi nok i legeland og der skal jeg afsted med drengene, min søde veninde Louise og hendes børn !

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første gang til fodboldtræning !