Se hvem der er tilbage !

Alle dage burde starte sådan !

Mange dage starter jeg dagen med en gåtur på ca 4,5 km sammen med Georg, det er en super god start på dagen når jeg har sendt drengene i skole og børnehave ! Det er klart at ikke alle dage kan starte sådan fordi jeg også har dage jeg bare vågner med hovedpine eller føler jeg er kørt over af en lastbil, på de dage hvor jeg er mega smadret så må jeg sende børn afsted og gå i seng igen.

Jeg planlægger efter min gåtur hver morgen og bliver så træt af det, når jeg ikke kan komme afsted for det er bare så dejligt og fredligt med en lang gåtur og er nok min mest effektive medicin til krop og sjæl.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se hvem der er tilbage !