Mor blev forkælet !

Det I så ikke så !

Jeg tænker ofte over hvad andre tænker når de ser mig hygge rundt med familie eller venner for jeg er jo sygemeldt MEN det andre ser er jo kun en lille del af virkeligheden, de ser ikke at jeg allerede kl 12 i dag skulle ind at have det første hvil/lur og at da vi kom hjem fra vores udflugt til bunker skulle have næste lur inden vi tog ud at spise ! Det er så nemt at kloge i andres liv selvom man kun ser en brøkdel !

Jeg ser jo efterhånden også helt frisk ud igen, så jeg kan godt forstå folk også kunne tro at jeg bare er top frisk og mit gamle, energiske mig men sådan er det desværre ikke endnu MEN det kommer igen, det skal det nemlig  !

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mor blev forkælet !