Formiddag med mor !

Mmmmmm pølsehorn

I dag har jeg igen været på gåtur med min mutti og jeg fik bagt pølsehorn til drengenes madpakker !

Jeg har en del opskrifter liggende på pølsehorn men prøvede en ny opskrift i dag og den var faktisk rigtig god !

Jeg øver mig på at “passe” mit “arbejde” hver dag og det er ifølge lægen/ergoterapeut/fysioterapeut træning af mit dårlige knæ (det kan åbenbart ikke holde til at ligge 3 uger i en hospitalsseng lige efter operation), jeg laver øvelser dagligt og skal gerne cykle min. 30 minutter 3 gange i ugen, så har jeg til opgave at hvile hver dag i løbet af dagen og ud at gå, derud over skal jeg øve mig på at få hverdagen til at fungere uden at slå mig selv i hovedet over jeg ikke laver nok og blot acceptere situationen og ikke lave for store udsving, fordi jeg vil mere end mit hovede kan klare lige nu !

Det lyder så simpelt og enkelt men det er det langt fra !

Det eneste jeg har rimelig styr på, det er at komme ud at gå, måske fordi det også er så mega skønt at få tømt hovedet og bare nyde Motionen, jeg øver mig hver dag men tror ALDRIG jeg lære at acceptere situationen så det hele skal blive bedre og det tror ergoterapeut og lægen heldigvis også stadig på uden at love mig noget  !

Nå men det var lige et sidespring, ville egentlig bare sige at jeg havde bagt pølsehorn 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Formiddag med mor !