Badebassin

Neuropsykologisk undersøgelse

I dag var jeg til den længe venter neuropsykologiske undersøgelse i Holstebro og det gik rigtig godt !

Det var skide hårdt og jeg var dødtræt efterfølgende ! Det var både mundligt og skriftlig prøver jeg skulle igennem.

Det forgår sådan at man får en opgave som starter på det nemmeste og så bliver den mere og mere svær og stopper når man ikke kan mere ! Jeg måtte lige sluge et par kameler fordi det faktisk ikke er så rart at møde en grænse for det man kan, når det tidligere ville have været nemt, men det er jo sådan det er !

Det gik godt og vi fik en kort gennemgang på de problemområder der er og så venter vi på den skriftlige “udredning” mit problem er koncentration hvilket er det som giver mig hukommelses problemerne ! Neuropsykologen  sagde at hun troede det kunne blive bedre med tiden men at det var MEGET vigtigt og alvorligt at jeg forstod at give min hjerne ro nu ! Jeg skulle klart være sygemeldt og måtte ikke sættes igang med noget arbejdsprøvning endnu ! Det skal ikke blive en lang stil det her men det gik jo godt og jeg må lige sluge lidt kameler ! Jeg havde selv tænkt at jeg snart skulle tage mig sammen og komme igang men min hjerne fortalte åbenbart noget andet !

Jeg vil blive bedre til at slappe af og nyde det flotte vejr !

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Badebassin