Barnedåb

Vi er knust

I dag kan det ikke beskrives hvor knust vi er 🙁 Vi har sagt farvel til Georg som vi har haft i over 11 år, drengene har aldrig kendt andet! Det gør så mega ondt men vi ved det er det rigtige ! Georg har slidgigt i forben og en stor knude i maven som nok er kræft ! Georg er stadig en rigtig glad hund men han halter og har fået smertestillende et stykke tid og sidst forsøgt en blokade uden den virkning vi håbede på !

Sagen er vi nok kunne beholde ham i måske mdr endnu MEN det vil være egoistisk, Georg har været en fantastisk familiehund i over 11 år og han fortjener at komme herfra på en værdig måde uden han skal have mere ondt end godt er ! Det er verdens mest brutale beslutning men vi har taget beslutningen ud af kærlighed ! Vi er så knust alle mand. Heldigvis fik han lov at sove ind herhjemme i trykke rammer. Nicolai og jeg sad ved ham hele tiden og fortalte hvor højt vi elskede ham og hvor skøn et medlem af vores familie han har været. Av av av det gør så ondt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barnedåb