Fuck altså

Date.

I tirsdags havde Nicolai bestilt bord til frokost men jeg orkede det bare ikke så selvom jeg var mega smadret i dag efter en lang dag i går så måtte jeg tage på date med ham i dag, jeg sov både i formiddags inden daten og så i seng da vi kom hjem igen men håber på en dag imorgen hvor jeg er ovenpå ! Vi spiste i Hvide Sande i det flotte vejr. Dejlig date hvor vi også fik snakket en del om de ting vi havde på hjertet.

Ps husk at følg bloggen og få besked ved nye indlæg ved at trykke på den lille knap i øverste højre hjerne på min blog, hvor der står følg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fuck altså