Søndag aften i huset

Haunstrup 2019

I dag har jeg tilbragt hele dagen i Haunstrup dyrepark med min dejlige veninde og hendes dejligt knægte. Super lækkert vejr, ikke for varmt og ikke for koldt ! Vi var først hjemme omkring 16.45 og jeg er total bombet ! Nu vil jeg hoppe i en varmt spabad og direkte i seng. Imorgen skal jeg have nyt korsbånd så de næste 14 dage bliver lidt op at bakke men mon ikke det går ! Jeg har prøver værre vil jeg tro.

Drengene insistere på at lave hovede når jeg vil have et billede med os alle 3 på så sure er de bestemt ikke, de snyder bare de skiderikker.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndag aften i huset