En rigtig god dag !

Kontrol af knæ nu 14 dage efter operation.

Det gik så fint, knæet er forsat alt for hævet så endnu mere tid på sofaen med benet op af ! Hvis hævelsen ikke snart fortager sig så jeg kan komme igang med genoptræning så skal hævelsen trækkes ud eller jeg skal have en blokade i knæet !

Han sagde knæet var meget varmt og arbejdende så lige nu kunne han ikke gøre noget for hævelsen da risikoen for infektion vil være for stort ! Nå men jeg regner også med det bliver bedre af sig selv hvis jeg sørger for at holde den oppe så meget som muligt !

Krykker er forsat en god ide at bruge så jeg ikke kommer til at gå helt forkert fordi jeg aflaster så er det bedre at øve på at få en alm gang med krykker.

Lægen nævnte også at han var kommet til at sy lidt hud med altså så der er sådan et lille hul lige nu og det kan han løsne i lokalbedøvelse hvis jeg ønsker det når hævelsen er væk så nu må vi bare se om det ikke bliver fint nok.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En rigtig god dag !