Haunstrup 2019

Nyt korsbånd !

Så har jeg et nyt korsbånd ! Jeg har MEGET mere ondt end forventer men jeg ved jo det snart bliver bedre 🙂 Frederikke var med mig i Århus og hun var så sød og hjælpsom ! Hun er bare den skønneste pige som bare har gennemgået en kæmpe udvikling de sidste par år og jeg er så stolt over den selvsikker unge kvinde hun er blevet til trods meget modgang ! Hun er bare den bedste papdatter jeg kunne få.

Vi var først i Ringkøbing kl 18 så det var direkte ind på sofaen ! Nicolai skulle på job så drengene var så søde til at hjælpe, Lukan smurte en leverpostejs mad til mig og selvom det nærmest var uden leverpostej og bare mayonnaise samt ristet løg, så smagte det fantastisk fordi det var lavet med kærlighed.

Drengene gik også selv i seng da jeg gav ordren og Lukan fandt lige mælk til Mikas inden de skulle sove ! Fuck hvor er de seje og søde.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Haunstrup 2019