Vi er i total chok

Tøsetur !

Sikke en hyggelig dag med dejlige piger 🙂 vi har faktisk haft en dato i kalenderen og oprindelig med overnatning men vi “nøjes” med en dagstur til Kolding storcenter !

Vi fik lækker frokost og shoppet lidt.

Pigerne var så søde til at hjælpe mig, blandt andet ved at køre mig rundt i en indkøbsvogn ! Det var jo overraskende hårdt at gå på krykker så det skal jeg vidst lige vende mig til !

Simpelthen bare dejligt at være afsted med pigerne uden vi havde børn at servicere ! Det håber jeg snart vi kan gøre igen og måske med overnatning så vi kunne få snakket lidt mere dybt end vi nåede i dag men simpelthen bare dejligt og bliver faktisk helt rørt over at have så gode veninder som alle er selvsikre seje tøser, lyder skørt men jeg er så stolte af dem hver især fordi de bare sørger for at gå efter de ting de vil og jeg vil selv forsøge at holde op med at pive over min modgang og i stedet prøve at finde de positive ting. De piger er bare så skide seje så jeg kan blive helt flov over jeg ikke har samme gennemslagskraft ! Måske jeg også er lidt overtræt så bliver jeg sku så sentimental !

Nå det var også fuldstændig et sidespring, vi har bare haft en rigtig skøn dag og jeg har fået så meget positivt med fra denne dag !

Lige hvad jeg trængte til !

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi er i total chok