Start hos fysioterapeut

Når du ser mig !

Det er så skørt hvordan det føles at have en skjult hjerneskade for når folk ser mig så kan man jo ikke se der er noget galt, noget jeg kæmper med og særligt et billede har jeg fået mange kommentar om hvor frisk jeg ser ud !

Da Frederikke blev student blev det billede taget og ja det er da et super godt billede af mig men det viser ikke det sande billede !

Sandheden er at da vi kørte derop hvilede jeg i bilen fordi jeg døjer så meget med træthed, vi var der måske 30-45 minutter og jeg var så smadret og skyllede smertestillende ned med champagnen fordi jeg havde SÅ mega ondt i mit knæ, på billedet havde jeg lige kastet krykkerne ud af billedet og kort efter kørte vi hjem med mig total smadret på bagsædet og direkte hjem i seng ! Det er så skørt hvordan udseende og aktuel tilstand kan være så forskelligt !

I dag er Nicolai sendt til Rock i Ringkøbing, jeg er fuldstændig smadret og kunne slet ikke magte sådan en dag med alkohol, mange mennesker og højt musik men fuck hvor er jeg misundelig og mega ked af jeg ikke kan komme med !

Vi har holdt studenterfest for Frederikke i torsdags og det var SÅ mega hyggeligt og dejligt, så var vi igår til fødselsdag ved min dejlige niece Johanne og her lagde jeg da også bare på sofaen fordi jeg bare var så træt efter studenterfest torsdag, så det var helt udelukket at jeg kunne holde til Rock i dag, jeg øver mig på at sortere i hvad jeg skal deltage i og i dette tilfælde ville jeg heller fejre søde Frederikke og min niece og så hoppe Rock over, jeg tager revanche næste år 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Start hos fysioterapeut