Life saver !

Start hos fysioterapeut

I dag skulle jeg starte op med genoptræning af mit knæ ved min fysioterapeut Lasse, det skide knæ er bare forsat så hævet så vi ikke rigtig kan arbejde med det ! Nu er den tapet op og jeg skal give det en uge mere med ekstra smertestillende i form af Ibumetin og paracetamol som skulle kunne hjælpe på inflammation, mit knæ er jo meget varmt og mega hævet forsat !

I dag har jeg også bare lagt med knæet oppe det meste af dagen og så en pose frosne ærter på ! Hvis det ikke bliver bedre inden tirsdag så skal jeg have trukket noget af alt det væske ud så nu skal det bare blive bedre hurtig for jeg orker ikke mere bøvl og jeg er så dårlig gående så nu må det meget gerne vende ! Be om !

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Life saver !