kastanjedyr

Ligger mere ned en står op :(

Jeg har gennem de sidste 3 uger haft lidt influenza som jeg ikke kunne ryste af mig, jeg har hele tiden tænkt, det bliver nok bedre imorgen men i nat kl 01 vågnede jeg med mega smerter i venstre side, mave og ryg, jeg havde svært ved at få vejret og jeg fik ringet til vagtlægen, lang historie kort så ventede jeg så længe på vagtlægen at vi endte med at få en ambulance til Herning, nå kort fortalt, så har jeg lungebetændelse og er kommer hjem i dag. Der kommer en sygeplejerske hjem til os her kl 20 og igen kl 02, herefter 3 gange imorgen, det betyder jeg kan få antibiotika direkte i åren og jeg håber derfor på hurtigt at få det bedre. Bum bum

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

kastanjedyr