Det kan være svært at forstå !

Stille stille stille

Jeg beklager der er så stille på bloggen men jeg bruger meget energi på mig selv lige nu !

Vores lille baby Ejner sørger for jeg kommer på mine daglige gåture og så prøver jeg at finde en god rytme som kan fungere for mig.

Jeg har stadig ikke helt styr på det hvile, fordi jeg virkelig synes det er svært og træls !

Jeg prøver at få sovet formiddag og skal så helst have et hvil mere inden drengene kommer hjem MEN det er dette hvil der er så svært fordi jeg altid har det så træls og træt hvis jeg falder i søvn midt på dagen men sover jeg ikke så er jeg jo træt og ugidelig resten af dagen og overtræt når det er sengetid og det betyder så jeg ikke kan falde i søvn selvom jeg tager sådan er søvnhormon.

Vågner jeg om natten så kan jeg ligge vågen i timer så jeg prøver virkelig at få noget til at fungere og ellers så står den jo på genoptræning ved fys og ergoterapeut !

Man kunne godt tro jeg havde masse af tid fordi jeg ikke arbejder MEN mit arbejde lige nu er at hvile, acceptere jeg ikke kan som før og så skulle det gerne give pote i sidste ende !

Imorgen ser min dag ud som følgende

06.30 – stå op med børn og gøre dem klar

07.20 skal Lukan afsted og Mikas står op

omkring kl 08 skal jeg eller Nicolai (kommer hjem 07.20) køre Mikas i børnehave.

Så skal jeg selv gøre mig klar, gå med hunden og kl 09 skal jeg være til holdtræning ved fys til kl 10

kl 10.15 skal jeg være ved Ergoterapeut

kl 11 skal jeg hjem og hvile min 1 time nok nærmere 1,5 time

kl 13 skal jeg selv have noget mad og måske lige tømme opvaskemaskine, vasketøj osv

Så henter jeg Mikas senest kl 14 og vi skal så nå at lave mad som vi skal have med til et arrangement i børnehaven kl 17

Det jeg prøver at sige er at dagene bare flyver afsted og det er måske 1 gang i ugen jeg når at ligge på sofaen i dagtimerne fordi jeg altid har noget på programmet, det er svært at få tid til at lave ingenting men jeg prøver at gøre gode ting for mig selv, jeg drømmer om jeg en dag kan tage i svømmehal og bare svømme lidt rundt og sidde i sauna en time altså sådan noget ro til mig selv og min krop, måske i næste uge kan jeg finde tid og energi til det for energien skal jo også være til stede !

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det kan være svært at forstå !