Overskud

Mit job lige nu !

Mit job er lige nu at blive bedre og der er mange forskellige ting som det indebære !

Jeg skal helst ud og gå en tur hver dag

Jeg har et træningsprogram for mit knæ som jeg skal igennem alle dage undtagen søndag.

Jeg skal have 2 hvil på ca en time til halvanden  hver dag, første hvil når drengene er sendt i børnehave og skole, andet hvil lige inden de kommer hjem og det betyder jo der ikke er ret lang tid til de huslige pligter og få trænet, gået osv.

Nå men det jeg ville fortælle var at jeg også laver perlerplader 🙂 det er godt for genoptræning af følesansen i mine finger som efter hjerneblødningen har været noget mærkeligt noget hvor jeg ikke altid kan mærke hvor mine hænder befinder mig altså om det er min højre eller venstre hånd der berører noget og generelt hvor de er, dvs de kommer ofte helt ind i munden hvis jeg spiser med fingerne fordi jeg simpelthen ikke har styr på hvor de er, det er mærkeligt men det er jo småproblemer.
Det med perlepladerne er også god træning for hjernen fordi der skal tælles lidt hvor mange op og hvor mange ind osv, når jeg kør’ fast så kan jeg godt se der er noget galt, men kan skældent regne ud hvad der er galt, så får jeg heldigvis hjælp at Nicolai som hurtig kan se, hvis jeg eksempelvis er kommet en linie for langt ned.
Er Nicolai ikke hjemme så bliver det sku bare som det bliver og ikke nødvendig som den skulle have været 🙂 Det er jo hyggeligt at lave perler, så det bruger jeg en del tid på, det og så bage er god træning.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Overskud