Halloween

Overskud

Ja min blog bære nok præg af mit overskud ikke er så stort !

Jeg arbejder forsat hårdt for at lære at leve med mine begrænsninger og ret ofte kommer jeg til at overbruge min energi !
Det optimale var at jeg skulle til max en aktivitet hver dag men det er svært når man vil så meget mere.

Jeg øver mig og ser jeg langt tilbage så er jeg også kommet et godt stykke vej.
Det kan være helt almindelige ting som ikke er så nemt som før, eksempelvis har jeg lært på den hårde måde at jeg skal putte vand i vasen som det første,  for når jeg først har sat blomsterne i vasen, så fortæller min hjerne mig ikke, at der mangler vand i vasen, det betyder jo at blomsterne hænger efter et par timer og det kan jeg så undre mig over indtil Nicolai påpeger at jeg ikke har hældt vand i vasen 🙂 🙂

nå men det er blot et eksempel på ting jeg nu skal vænne mig til at gøre anderledes dvs altid vand i vasen først hvilket jo også er det nemmeste 🙂 🙂 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halloween