Drømmer mig sydpå !

Vi går en god tid i møde !

Indeholder reklame links.

Nu går vi jo heldigvis en lysere tid i møde og jeg tænker allerede ret meget over at beskytte min hud mod solens stråler. Jeg har ret meget pigmentforandringer i ansigtet og jeg skal gøre alt for at forsøge at holde det nede henover sommeren.

Jeg køber solcreme i Matas altid faktor 50 til ansigt og så faktor 20-30 til kroppen men jeg er lige begyndt at afprøve en ny creme som jeg vil bruge hver dag ligesom jeg daglig bruger solbeskyttelse.

Jeg håber den kan hjælpe med at udjævne mørke pletter i ansigtet men det må tiden vise

Find den her.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drømmer mig sydpå !